Εκπαίδευση Ηλεία

Κυριάκος Κατσιαδράμης: Αρίστευσε με 18714 μόρια – Μαθηματικά 19,2 | Φυσική 19,4 | Χημεία 19,5

Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Κατσιαδράμης, συγκέντρωσε 18.714 μόρια. Οι βαθμοί στα δύσκολα μαθήματα της θετικής κατεύθυνσης, στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Χημεία και ιδιαίτερα εν μέσω των συνθηκών που κύλησε η φετινή χρονιά, είναι άριστοι… Μαθηματικά 19,2, Φυσική 19,4, Χημεία 19,5.

“Έγραψα 18714 θέλω να περάσω Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο στην Αθήνα” λέει ο ίδιος που γνωρίζοντας τις περσινές βάσεις, πιστεύει ότι ακόμα και σε άνοδό τους, ο στόχος θα επιτευχθεί.

“Τα θέματα μέχρι κάποιο βαθμό ίσως στο 15 ήταν νορμάλ, μετά πράγματι δυσκόλευαν. Ήταν δύσκολο να πιάσει κάποιος πάνω από 19. Εγώ δυσκολεύτηκα κυρίως στην έκθεση που δεν είναι το μάθημα που έχω τη μεγαλύτερη ευχέρεια και δεν μου αρέσει κιόλας. Εννοείται πως είχα πολύ άγχος όπως και κάθε μαθητής, γιατί πρέπει να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες που έχουν και οι άλλοι για σένα κι εσύ για τον εαυτό σου”.

“Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τους καθηγητές της Ανόδου, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φυσικά και τους καθηγητές του σχολείου μου και την οικογένειά μου γιατί κι αυτοί προσπάθησαν για να με βοηθήσουν. Τώρα θα πάμε διακοπές, επιτέλους ήρθε η ξεκούραση και το καλοκαίρι που αναζητούσαμε γιατί πέρυσι ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα τόσο με τα μαθήματα όσο και με την κατάσταση του ιού. Φέτος όμως θα γιορτάσουμε τα αποτελέσματα οπότε θα πάμε στην Ίο και ελπίζω να περάσουμε καλά” ανέφερε ο Κυριάκος Κατσιαδράμης.

Όλη η επικαιρότητα