Ηλεία

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Την Δευτέρα η κηδεία του – Το «αντίο» του επιχειρηματικού κόσμου

Ακούστε το άρθρο

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία 61 ετών, στο εργοστάσιό του Κρυονέρι.

Ο Kωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του. Όπως έγινε γνωστό, πέθανε από ανακοπή καρδιάς την ώρα που η φωτιά απειλούσε όλη την περιοχή. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθήνας.

ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ για το θάνατο του Μίχαλου

Ο πρόεδρος και τα μέλη των ΔΣ του ΕΒΕΠ και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής εκφράζουν, με σημερινή ανακοίνωση, «την βαθύτατη λύπη τους για την αιφνίδια απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου για την επιχειρηματικότητα του τόπου, του προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η ανεκτίμητη προσφορά και αφοσίωση του θα μείνει ανεξίτηλη στον επιμελητηριακό θεσμό εντός και εκτός Ελλάδος και το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.

Η Επιμελητηριακή κοινότητα του τόπου μένει πολύ φτωχότερη και πενθεί τον εμβληματικό πρόεδρο της. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι φίλε Κωνσταντίνε!».

ΕΕΑ: Σημαντική η προσφορά του

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου:

«Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την επιμελητηριακή κοινότητα αλλά και στον επιχειρηματικό χώρο, η είδηση του θανάτου του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς και στην προστασία και ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού υπήρξε σημαντική, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και πολιτικοί του αντίπαλοι.

Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος και το μόνο που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των Επιμελητηρίων».

ΟΕΕ: Το πένθος είναι βαρύ

Τέλος, ο πρόεδρος και η κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκφράζουν με σημερινή ανακοίνωση, τη βαθιά θλίψη τους για τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου. «Το πένθος είναι βαρύ για όλη την επιμελητηριακή κοινότητα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του» σημειώνεται.

Όλη η επικαιρότητα