Super league

«Κόλπο εκατομμυρίων» για Μανωλά – Έτσι επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες και ο Κώστας Μανωλάς να συνεχίζει να φοράει την φανέλα της Νάπολι, όμως οι Ιταλοί συνεχίζουν και έχουν το θέμα του Έλληνα αμυντικού και του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού πολύ ψηλά και καθημερινά συνεχίζουν να ασχολούνται με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Δεν ήταν λίγα, βέβαια, τα όσο έγιναν το τελευταίο 15μερο του καλοκαιριού καθώς ο 30χρονος διεθνής κάθε μέρα βρισκόταν ανάμεσα στο λιμάνι της Ιταλίας και το αντίστοιχο του Πειραιά.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών βγήκε πολύ έντονα στην επιφάνεια κοντά στον πρώτο αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και από εκείνο σημείο και μετά το… σήριαλ ξεκίνησε. Οι Παρτενοπέι δεν ήταν ποτέ αρνητικοί στο παραχωρήσουν τον Μανωλά, όμως πάντα με τους δικούς του όρους. Άλλωστε η παρουσία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην προεδρία των Ιταλών δεν θα μπορούσε να προμηνύει κάτι διαφορετικό, μιας και είναι πολύ γνωστό ότι πρόκειται για ένα πολύ σκληρό… παίκτη. Η αρχική απαίτηση της Νάπολι έφτανε τα 15 εκατομμύρια, με τον Έλληνα αμυντικό να κοστίζει σήμερα στο transfermarkt 23 εκατομμύρια, παρά το γεγονός ότι οι Γαλάζιοι το 2019 είχαν πληρώσει στην Ρόμα 36 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Από την άλλη στον Πειραιά φαινόταν ότι το… ταβάνι τους ήταν ένα ποσό κοντά στο 5 εκατομμύρια, όμως ενώ αρχικά οι Ιταλοί φαινόταν να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους στα περίπου 10 αυτό δεν έφερε κάποια εξέλιξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ημερών είχε ακουστεί ότι υπήρξε προφορική συμφωνία των δύο ομάδων σε ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ πράξη και τελικά φτάσαμε στο… αδιέξοδο και φυσικά την παραμονή του Έλληνα αμυντικού στη Νάπολι.

Πάντως παρά την διαφωνία και το…ναυάγιο οι γείτονες θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξει και νέο… επεισόδιο στο σήριαλ. Αυτά που μπαίνουν σε αυτή την εξίσωση και βγάζουν το συγκεκριμένο συμπέρασμα είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κώστας Μανωλάς πιέζει για να επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ παρά την σθεναρή αντίσταση που έδειξε ο πρόεδρος της Νάπολι, ο Ολυμπιακός δείχνει διάθεση να κυνηγήσει το θέμα όσο μπορεί , πράγμα που μας δείχνει πως θα υπάρχει συνέχεια.

Πάντως μέχρι το καλοκαίρι του 2022 έχουμε αρκετό καιρό και σίγουρα πολλά επεισόδια να δούμε. Ο Έλληνας άσος άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως σίγουρα οι απαιτήσεις των Ναπολιτάνων θα είναι διαφορετικές και μικρότερες, πλησιάζοντας προς το φινάλε της συνεργασίας τους.

Πηγή: sportdog

Όλη η επικαιρότητα