Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Παρουσίασε το τεχνικό τιμ

Ακούστε το άρθρο

Το τμήμα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας επισημοποίησε αυτό που εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό, ότι δηλαδή ο Ανδρέας Γκρουμούσας επιστρέφει ύστερα από έναν χρόνο στην τεχνική καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας για να την καθοδηγήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Στο πλευρό του θα είναι και φέτος ο Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο οποίος οδήγησε την προηγούμενη σεζόν την ομάδα στην 1η θέση στον Α’ Όμιλο Πελοποννήσου της Β’ Εθνικής. Γυμναστής θα είναι ο Νίκος Καστανάς, που και αυτός πολλά χρόνια τώρα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του στον Κόροιβο, τόσο στον στίβο όσο και στο βόλεϊ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Η διοίκηση του Κοροίβου παρουσιάζει το προπονητικό τιμ:

Α’ Προπονητής: ΓΚΡΟΥΜΟΥΣΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ. Κάτοχος διπλώματος Β’ κατηγορίας και πρώην ομοσπονδιακός περιφερειακός προπονητής.

Β’ Προπονητής: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Κάτοχος διπλώματος Γ’ κατηγορίας!

Γυμναστής ανδρικής ομάδας: ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στον στίβο.

Το παραπάνω τιμ από το 2007 ασχολείται ενεργά με το volley του Κοροίβου και έχει τις εξής διακρίσεις: Έξι ανόδους με τον Κόροιβο σε εθνικές κατηγορίες. Δύο συμμετοχές σε μπαράζ ανόδου για την volley league.

Μία πρόκριση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα με την παιδική ομάδα του Κοροίβου.

Οι γνώσεις η εργατικότητα και το πάθος των τριών προπονητών θα μας συνοδεύσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας να σταθεί δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας. Καλή χρονιά με δύναμη, υγεία και πολλές επιτυχίες»

Όλη η επικαιρότητα