Categories: Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: «Σβήνει» η ελπίδα για επανέναρξη στην Α2 Εθνική

Share

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον αθλητισμό είναι πως το άνοιγμα θα είναι συγκρατημένο και θα αφορά μόνο επαγγελματικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα στο βόλεϊ, η πολιτεία θα ανάψει πράσινο φως για να αρχίσει η volleyleague γυναικών, ίσως και η preleague ανδρών και από εκεί και πέρα πιθανότατα θα μπει παύλα στα υπόλοιπα αθλήματα. Για την Α2 Εθνική υπάρχει ηλειακό ενδιαφέρον με την συμμετοχή του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Ήδη οι ιθύνοντες των ομάδων άτυπα έχουν ενημέρωση πως κατά 99,9% δεν πρόκειται η πολιτεία να επιτρέψει να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, λόγω της πορείας του ιού που ακόμα καλά κρατεί.

Άλλωστε ακόμα και η πολιτεία να είχε την πρόθεση να δώσει έγκριση για δράση, η προϋπόθεση για εβδομαδιαίο τεστ καθιστά απογοητευτική την όλη διαδικασία.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην Α2 Εθνική είναι ερασιτεχνικές και χωρίς στήριξη από την πολιτεία δεν μπορεί να γίνουν τα τεστ. Οπότε οδηγούμαστε σε αδιέξοδο και τα πρωταθλήματα δεν θα διεξαχθούν τη φετινή περίοδο, αν και περιμένουμε και την κίνηση της ΕΟΠΕ για το όλο θέμα.

Προγραμματισμός για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Από εκεί και πέρα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλος στόχος της ΕΟΠΕ αλλά και των ενώσεων είναι να διεξαχθούν πάση θυσία τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αυτά των νεανίδων-κορασίδων και έφηβων-παίδων αφενός για να μη μείνουν εκτός αθλημάτων τα παιδιά και αφετέρου για να αναδειχθούν οι πρωταθλητές της περιόδου 2020-21 που θα πάρουν και τα μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις.