Categories: Βόλεϊ

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Στάση αναμονής για τις εκκρεμότητες!

Share

Στο μοναδικό άθλημα που δεν υπάρχει αγωνία και αναμονή για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών είναι το βόλεϊ που η ΕΟΠΕ έχει βάλει «λουκέτο» στη φετινή αγωνιστική περίοδο και κατ’ επέκταση ο Κόροιβος Αμαλιάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να κρατά στάση αναμονής.

Αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις από την πολιτεία ώστε να επιτραπούν κάποια στιγμή οι ομαδικές προπονήσεις και να μπορούν να επιστρέψουν στο παρκέ μετά από αρκετούς μήνες για να βρεθούν πάλι σε φόρμα.

Τα βλέμματα των διοικήσεων και των προπονητών είναι στραμμένα στην αγωνιστική περίοδο 2021-22 αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να συζητηθεί. Αυτή την στιγμή προέχει να γίνουν οι εκλογές στην ΕΟΠΕ για να βγει το νέο Δ.Σ. που θα πάρει αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Τα ερωτηματικά

Αυτή την στιγμή υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες και ερωτηματικά όπως αν οι ομάδες θα συνεχίσουν στις ίδιες κατηγορίες, αν τα ρόστερ θα μείνουν ίδια, αν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών, με ποιες προϋποθέσεις (με κόσμο ή χωρίς, με τεστ covid-19 π.χ.) θα γίνουν τα πρωταθλήματα, η ΕΟΠΕ θα ζητήσει νέα παράβολα συμμετοχής και πολλά ακόμα που θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις.

Αυτή την στιγμή είναι πολλά θέματα ρευστά και λόγω covid-19 οπότε όλες οι ομάδες θα περιμένουν τις εξελίξεις στις εκλογές της ΕΟΠΕ και στη συνέχεια θα συζητήσουν επί της ουσίας με τη νέα διοίκηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.