Μπάσκετ

Κόροιβος: Επιτυχημένη και εποικοδομητική η διημερίδα «παρουσία» των κορυφαίων!

Ακούστε το άρθρο

Άκρως επιτυχημένη και εποικοδομητική ήταν η διημερίδα που διοργάνωσε μέσω του καναλιού του στο Youtube το περασμένο Σαβββατοκύριακο ο Κόροιβος με θέμα «Αθλητισμός στην εποχής της πανδημίας».

Ομιλητές το Σάββατο ήταν ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνος για το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, ο διατροφολόγος Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Υγεία», Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ θα υπάρξει και συνέντευξη με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο. Την Κυριακή ομιλητές ήταν οι προπονητές μπάσκετ Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Δελέγκος, ο Σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού και Επαγγελματικού προσανατολισμού Νίκος Γεωργιάδης, ενώ θα λάβει χώρα συνέντευξη με τον πρώην προπονητή του Κοροίβου, Χάρη Μαρκόπουλο.
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον ηλειακό σύλλογο, που είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν και την υγεία των αθλητών και η διημερίδα με τους διακεκριμένους ομιλητές της πρόσφερε πολλά στην ενημέρωση μικρών και μεγάλων ηλικιακά αθλητών αναφορικά με την άθληση κατά την εποχή του κορωνοϊού.

Ο Κόροιβος χθες, εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά με την ημερίδα στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή διημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα μας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 26 & 27 Δεκεμβρίου, με θέμα

” Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας”

Σε μια δύσκολη αλλά και πρωτόγνωρη στιγμή για τον αθλητισμό ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ απευθύνθηκε σε καταξιωμένους στο χώρο τους επιστήμονες και τους ευχαριστεί θερμά που με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση βοήθησαν να απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα για τον αθλητισμό μέσα στην πανδημία.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε,

τον κο Ιωάννη Τριανταφυλλόπουλο καθηγητή Ορθοπεδικής και Διευθυντή Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Υγεία

τον κο Νίκο Γεωργιάδη Σύμβουλο Αθλητικού, Ακαδημαικού & Επαγγελματικού προσανατολισμού, Διδάκτορα University of Illinois Chicago

τον κο Γιαννακόπουλο Νίκο Διαιτολόγο- Διατροφολόγο

Ευχαριστούμε τους προπονητές καλαθοσφαίρισης

Νίκο Παπανικολόπουλο προπονητή ΚΑΕ Λάρισας Α1 Basket League

τον Χάρη Μαρκόπουλο πρ. προπονητή ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ,  και μέλος του προπονητικού team Ducks Beijing ΚΙΝΑ

τον Κώστα Παπαδόπουλο Ομοσπονδικό προπονητή Εθνικής Παίδων μπάσκετ

τον Δρ. Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο Ομοσπονδικό προπονητή, Υπεύθυνο Αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

τον κο Κώστα Δελέγκο Head coach της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

τον κο Γιώργο Λεβεντούρη υπεύθυνο ακαδημιών & Υποδομών του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ,  βοηθός προνητή στην ανδρική ομάδα μπάσκετ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ευχαριστούμε τον καλαθοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας Βαγγέλη Τζόλο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κο Βασίλη Σκουντή,  Κορυφαίο Δημοσιογράφο Αθλητικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα, που με τις γνώσεις & την εμπειρία του βοήθησε στην επιτυχία της διημερίδας.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά την δημοσιογράφο Μαρία Καραμπάτση και τον  δημοσιογράφο Μπάμπη Πλάγο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ»

Όλη η επικαιρότητα