Μπάσκετ

Κόροιβος: Με «συνταγή» πρόκρισης… στον Υμηττό

Σήμερα στις 5 μ. μ. κόντρα στον Α.Ο. Αμύντα για την 3η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ακούστε το άρθρο

Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Υμηττό, παίζει σήμερα ο αναγεννημένος ΚΟΡΟΙΒΟΣ, καθώς  στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, αντιμετωπίζει τον τοπικό  ΑΟ ΑΜΥΝΤΑ Υμηττού, με το παιχνίδι να έχει οριστεί  για τις 5 μ. μ.!

Έχοντας τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη νίκη – πρόκριση την περασμένη Τετάρτη στην Αμαλιάδα, κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, οι  παίκτες του Αχαιού coach Κώστα Δελέγκου, καλούνται να  μπουν  και πάλι  συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα και έως το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, και με την ίδια διάθεση τους,  να παλέψουν, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους δώσει εκ νέου την πρόκριση, και θα τους ανεβάσει κι άλλο το πρεστίζ, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, και θα στηριχτεί στους; Παπαρέγκα, Mitrovic , Ναούμη , Κατσαβόπουλο, Κάππο , Μιχαλούτσο, Μαστόρο, Γκαβασιάδη , Νάνο, Τάταρη,  Αλεξανδρόπουλο,  Στεφ.

Κύπελλο μπάσκετ Ανδρών – Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σύμφωνα με αυτό, το ένα ματς, θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα, ενώ το δεύτερο (του Αμαρουσίου με την Καρδίτσα) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (13/09) το απόγευμα.

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών είναι το εξής:

11/9

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Κόροιβος

13/9

Αγ. Θωμά 19.00 Μαρούσι-Καρδίτσα

Όλη η επικαιρότητα