Μπάσκετ

Κόροιβος: Νέα προσθήκη ο Παναγιώτης Γκάτζιος!

Ακούστε το άρθρο

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κόροιβος, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γκάτζιο.

Μετά από δυο χρονιές στον Χαρίλαο Τρικούπη, και την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, ο 20χρονος σέντερ αφήνει το Μεσολόγγι για μια νέα πρόκληση στην Αμαλιάδα.

Με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου την περσινή σεζόν, ο Γκάτζιος έπαιξε σε 9 αγώνες και είχε 1,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Παίκτης του ΚΟΡΟΙΒΟΥ για την σαιζόν 2020-2021 θα είναι ο Παναγιώτης Γκάτζιος.
Ο Παναγιώτης Γκάτζιος είναι 20 χρονών με ύψος 2.05 και τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του ΑΟ Κορωνίς Ληγουρίου.
Το 2015 μετακόμισε στις Ακαδημίες του Προμηθέα Πατρών όπου και είχε μια συμμετοχή στην Basket League το 2016-2017 και τρεις την σαιζόν 2017-2018.
Επίσης με την ομάδα της Πάτρας κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων 2015-2016 και την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2017-2018.
Τα δυο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη που μαζί της κέρδισε την άνοδο στην Basket League.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και πετυχημένη χρονιά με την ομάδα μας».

Προανήγγειλε τα διαρκείας

Παράλληλα, ο Κόροιβος ανακοίνωσε πως είναι έτοιμες και οι  νέες κάρτες καλώντας τον κόσμο να στηρίξει και την φετινή – ιδιαίτερα δύσκολη – προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά:

«Οι κάρτες διάρκειας μας για την σαιζόν 2020-2021 είναι εδώ!
Αγαπητοί φίλοι της ομάδας, σε μια δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα συγκυρία, η ομάδα χρειάζεται την δύναμή της, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ, πιο πολύ από ποτέ! Για ακόμα μια χρονιά θα αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία!
Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με όλες τις πληροφορίες για τιμές, επιλογή θέσης και σημεία πώλησης!
Πάρτε θέση.
Όλοι μαζί…συνεχίζουμε!»

Όλη η επικαιρότητα