Μπάσκετ

Κόροιβος: Νέο τεστ σήμερα στην Κ. Αχαγιά

Με αμείωτο ρυθμό, ένταση, και διάρκεια συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας.
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτο ρυθμό, ένταση, και διάρκεια συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Κοροίβου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 9 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ έχει προγραμματίσει να δώσει δύο ακόμα φιλικά τις επόμενες ημέρες. Έτσι σήμερα το βράδυ, στο κλειστό της Αχαγιάς, θα αντιμετωπίσει της Αχαγιά 82΄, ομάδα Γ΄ εθνικής. Ενώ το ερχόμενο Σάββατο 25/9 θα αντιμετωπίσει εντός έδρας , πιθανότατα στις 5μμ την ίδια ομάδα, σε μια άτυπη ουσιαστικά ρεβάνς.

Για τον ΚΟΡΟΙΒΟ δύσκολα να αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό οι: Μιχαλούτσος, Κατσαβόπουλος, Γκαβασιάδης λόγο τραυματισμών. Πάντως μετά και την επανεξέταση της πορείας αποκατάστασής τους, θα αποφασιστεί εάν είναι δυνατή η συμμετοχή των παραπάνω παικτών στα φιλικό του Σαββάτου στην Αμαλιάδα.

Παράταση μεταγραφών μέχρι τις 5 Οκτώβρη

Την παράταση της μεταγραφικής περιόδους ως την Τρίτη 5/10 ανακοίνωσε η ΕΟΚ, και αφορά όλες τις ομάδες των Εθνικών κατηγοριών, οι οποίες μπορούν να παρατείνουν τον σχεδιασμό τους.

Αναλυτικά: «Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 20/9 αποφασίστηκε η παράταση του δικαιώματος πραγματοποίησης μετεγγραφών για τις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ΕΟΚ μέχρι και την Τρίτη 5/10.

Παρακαλούνται τα σωματεία στην κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων που θα προβαίνουν να συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα και επίσημο έγγραφο με το οποίο να βεβαιώνουν ότι ο αθλητής δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα για διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2021- 22».

Όλη η επικαιρότητα