Μπάσκετ

Κόροιβος: Νέο φιλικό με Παναχαϊκή (5 μ.μ.)

Και αύριο στις 5 μ.μ. με Ν.Ο. Ληξουρίου στον οποίο αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο Ηλείος ψηλός, Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος!
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτο ρυθμό, ένταση, και διάρκεια συνεχίζεται η προετοιμασία της Ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 9 Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τα τρία παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσε με Οιάκα Ναυπλίου, Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου και Αμύντα, καθώς και το φιλικό της περασμένης Τετάρτης στο Κλειστό της Ήλιδας με την Καλαμάτα ’80, ομάδα της Γ΄ Εθνικής, την οποία νίκησε με 59-42.

Έτσι το Σαββατοκύριακο ο Κόροιβος θα δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια στο Κλειστό της Ήλιδας. Σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή της Γ΄ Εθνικής και αύριο Κυριακή την ίδια ώρα, το Ληξούρι της Β΄ Εθνικής, που έχει ενισχυθεί αρκετά (έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων τους έμπειρους και με μακρά θητεία στην Α2, Νιφόρα, Βαβάτσικο, Χονδρογιάννη) κι έχει υψηλούς στόχους.

Στον Ν.Ε.Ο.Λ. μάλιστα αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο Ηλείος ψηλός, Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος(κατάγεται από τις Ράχες του Δήμου Ανδρίτσιανας – Κρεστένων)! Στα μεταγραφικά, για την ώρα δεν Aυπάρχει κάποια εξέλιξη, όμως ο Κόροιβος βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα μπασκετμπολίστα για την περιφέρεια.

Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί έως τώρα οι, Παπαρέγκας, Γκαβασιάδης, Ναούμης, Μίτροβιτς, Μαστόρος, Τάταρης και Νάνος, ενώ έχουν ανανεώσει οι Μιχαλούτσος, Κάππος, Κατσαβόπουλος. Ενώ να θυμίσουμε ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, η διάθεση των καρτών διαρκείας.

Το ενδιαφέρον από φίλους του Κοροίβου από όλη την Ηλεία είναι μεγάλο, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα αγωνίζονται και φέτος στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία κι επιπλέον τα πρώτα δείγματα γραφής από την ομάδα είναι πολύ καλά, έχοντας ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες.

Οι φίλαθλοι της ομάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ελεύθερα τα φιλικά της ομάδας, τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης και για παιδιά από 12-17 ετών με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test. Παιδιά έως 12 ετών με αρνητικό self test ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα