Μπάσκετ

Κόροιβος: «Πρώτη» στις 23 Αυγούστου

Οι κυανόλευκοι περιμένουν αύριο να μάθουν τον αντίπαλο τους.
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προεροιμασία του ο Κόροιβος ενόψει της νέας σεζόν, όπως ενημέρωσαν χθες οι ιθύνοντες της ηλειακής ομάδας.

Οι κυανόλευκοι που περιμένουν αύριο να μάθουν τον αντίπαλο τους στην 1η φάση του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου αλλά και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την φετινή προσπάθεια με την αγορά της κάρτας μέλους ενώ σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, οι επαφές συνεχίζονται για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Αγαπητοί φίλοι, ο σχεδιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2021-2022 έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, με τον προπονητή Κώστα Δελέγκο να συνεχίζει τις επαφές του για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού πλάνου.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ έχει επίσημα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με όλο σχεδόν το προπονητικό team, και επίσης 5 νέες μεταγραφές παικτών και 2 ανανεώσεις.

Το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς έχει οριστεί για την Δευτέρα 23 Αυγούστου στο Κλειστό της Ήλιδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας άρχισε!

Με πίστη και όραμα προχωράμε σε μια ανταγωνιστική χρονιά, όπως δείχνει η μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας ξεκινούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, και συγκεκριμένα την 1 Σεπτεμβρίου 2021 με την συμμετοχή μας στο κύπελλο Ελλάδας.

Το πρωτάθλημα έχει οριστεί να αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου 2021.

Φίλοι,

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω πανδημίας που κράτησε τον κόσμο μας μακριά από την ομάδα ήρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε όλοι μαζί στο “κλειστό της Ήλιδας”.

Με σεβασμό στις Υγειονομικές διατάξεις & πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ σε περιμένει να βρεθείς δίπλα του.

Από την Πέμπτη 12/8/2021 έχει ξεκινήσει η διάθεση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Προμηθεύσου την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, ενίσχυσε τον Σύλλογο, γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας, και πάρε την θέση σου στο “Kλειστό”!

Κάρτες Μέλους διατίθενται:

  1. ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τρίτη και Πέμπτη 11:00 – 13:00

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη & Αθαν. Διάκου

Υπεύθυνος Ντίνιας Κων/νος

Τηλ: 6974 938 401

  1. Βιβλιοπωλείο ‘’ ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ’’

Κακολύρης Γρηγόρης

Τηλ: 26220-21770

  1. Αδαμόπουλος Χάρης

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τηλ: 6937 397 304

  1. Κουλούρης Διονύσης

Τηλ: 6906 570 419»

Όλη η επικαιρότητα