Ελλάδα

Κύμα συμπαράστασης για τη γιαγιά που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ – Η τραγική ιστορία της (Βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης για τη γιαγιά στη Λαμία που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Είναι πραγματικά απίστευτη και συγκινητική η ανταπόκριση για την περιπέτεια της ηλικιωμένης γυναίκας η οποία μετά από καταγγελία της επιβλήθηκε πρόστιμο.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να της πληρώσουν το πρόστιμο και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι άνθρωποι που θα τα έδιναν από το υστέρημά τους και όχι γιατί τους περισσεύουν ή για κάποιο άλλο λόγο.

Όπως αναφέρει το Lamiareport για το θέμα του προστίμου θα υπάρξει λύση και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα το πληρώσει η 80χρονη γυναίκα.

Παρέμβαση και από το Δήμαρχο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος όταν ενημερώθηκε για το συμβάν επικοινώνησε με την ίδια, αλλά και με συγγενικό της πρόσωπο και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.

Όπως προαναφέραμε το θέμα δεν είναι οικονομικό. Το μόνο που ζητά η 80χρονη γυναίκα είναι να μπορεί να βγαίνει για να κάνει αυτό που της απαλύνει έστω και λίγο τον πόνο της.

Η ζωή έχει δείξει τον έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο στην 80χρονη γυναίκα. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της.

Μετά και το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο “φάρμακο” για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να “ξεχνάει”. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», μας λέει.

Σήμερα λοιπόν στην ηλικιωμενη έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

via

Όλη η επικαιρότητα