Lifestyle

Λένα Παπαληγούρα: Παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της με κουμπάρα την Ιωάννα Παππά

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα γάμος γίνεται! Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Λένα Παπαληγούρα πρόκειται να ανέβει σήμερα το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας και να δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο. Η όμορφη Λένα, μάλιστα, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν όχι μόνο να παντρευτούν αλλά και να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γάμος θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου στον Ι. Ν Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, με κουμπάρους την φίλη της ηθοποιού Ιωάννα Παππά αλλά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού Κώστα Πάντο. Στο μυστήριο θα δώσουν το παρών η οικογένεια του ζευγαριού, αγαπημένοι φίλοι αλλά και συνάδερφοι.

Η Λένα Παπαληγούρα είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να μην προκαλεί τα media με την προσωπική ζωή της, αλλά από τη στιγμή που ερωτεύτηκε τον γοητευτικό νεαρό πολιτικό μηχανικό, εκείνη και ο σύντροφός της δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους

Η σχέση τους μετρά σχεδόν δύο χρόνια και μένουν μαζί εδώ και καιρό στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην κατοικία του πατέρα της, πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, Αναστάσιου Παπαληγούρα. Ήταν λογικό το επόμενο βήμα της σχέσης τους να είναι ο γάμος, ενώ σε λίγους μήνες θα σφραγίσει τον έρωτά τους το μωρό που θα έρθει στον κόσμο.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου; «Την έκανε σε ένα μικρό ταξίδι που σου είχα πει πως θα κάνουμε στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε μία ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου… Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Θυμάσαι που με ρωτούσες πότε θα μου προσφέρει το μονόπετρο επιτέλους και γελάγαμε στον αέρα, προσπαθώντας να σε σταματήσω; Ε, ήρθε κι αυτό και είναι υπέροχο. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουμε μαζί εδώ και καιρό, όπως γράψατε πρώτοι, τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε μία άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε.»

Πηγή: tlife

Όλη η επικαιρότητα