Ελλάδα

Λέρος: Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό 15χρονου παιδιού – Η κόλαση διαρκείας

Ακούστε το άρθρο

Ποινή κάθειρξης 14 ετών κατά συγχώνευση επέβαλε χθες (17-05-2021) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν Παλαιστίνιο, που κρίθηκε ένοχος βιασμού κατ’ εξακολούθηση αλλά και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Κρίθηκε συγκεκριμένα ένοχος για το ό,τι την 24η Δεκεμβρίου 2019 ώρα 18:45 στην Λέρο σε απομονωμένο σημείο στην πλαγιά βουνού πίσω από το Κ.Υ.Τ. Λέρου, βίασε 15χρονο από τη Συρία. Το ίδιο είχε κάνει μία ακόμη φορά δύο περίπου εβδομάδες πριν από αυτήν την ημερομηνία.

Τα ανωτέρω προκύπτουν με σαφήνεια από την κατάθεση του ανήλικου, καταρριπτομένων των ισχυρισμών του κατηγορουμένου ότι την συγκεκριμένη ημέρα δεν εξήλθε του ΚΥΤ Λέρου, ότι τον ανήλικο παθόντα δεν τον γνωρίζει και ότι όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται γίνονται για λόγους ανταγωνισμού καθότι διατηρεί πάγκο πώλησης κοτόπουλων.

Ο ισχυρισμός του καταρρίπτεται από ένορκη εξέταση μάρτυρα, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι την ημέρα εκείνη και περί ώρα 19.00′, ενώ έκοβε ξύλα μαζί με έτερους τρεις ομοεθνείς του σε χώρο πλησίον του ΚΥΤ Λέρου άκουσε δυνατές φωνές του ανηλίκου στην αραβική γλώσσα που καλούσε σε βοήθεια, ενώ προστρέχοντας στο σημείο από όπου προέρχονταν οι φωνές, αντίκρισε τον κατηγορούμενο να έχει κατεβάσει το παντελόνι του, να κρατάει από την μέση τον ανήλικο που στεκόταν μπροστά του με κατεβασμένο, επίσης, παντελόνι και το μόριό του να βρίσκεται σε στύση.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, χθες απολογούμενος αρνήθηκε εκ νέου την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι συγγενικό πρόσωπο του ανηλίκου που έχει αναλάβει την επιμέλειά του έχει μαζί του οικονομικές διαφορές από την λειτουργία του πάγκου πώλησης κοτόπουλων και ότι μεθόδευσε την κατάθεση του παιδιού για να τον πλήξει.

Όλη η επικαιρότητα