Ελλάδα

Λέσβος: Τσακώθηκαν για μία κατσίκα και βγήκαν τα μαχαίρια

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη ένας Αλβανός κτηνοτρόφος στην Λέσβο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός Έλληνα κτηνοτρόφου με αφορμή έναν τσακωμό για μία κατσίκα του πρώτου που είχε μπει στην αυλή της αγροικίας του δεύτερου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, προχθές σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς για ασήμαντη αφορμή, επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 55χρονο Έλληνα με μαχαίρι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Αφορμή φάνηκε να ήταν ο τσακωμός που είχαν οι δύο κτηνοτρόφοι για μία κατσίκα του πρώτου που είχε μπει στην αυλή της αγροικίας του δεύτερου, ενώ ανάλογες προστριβές ήταν συχνές μεταξύ τους.

Στο χώρο του συμβάντος μετέβησαν άμεσα και πραγματοποίησαν αυτοψία, κλιμάκιο αστυνομικών, καθώς και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Το θύμα αρχικά νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση, πλέον όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο ζωής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστά, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: 24news.gr

Όλη η επικαιρότητα