Ελλάδα

Λαμία: «Ήταν ένας άγγελος» – Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της μητέρας που πέθανε μπροστά στα παιδιά της (vid)

Ακούστε το άρθρο

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Δεν πρόλαβα να γυρίσω πίσω. Ήταν ένας άγγελος!».

Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης μητέρας που έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό της ήταν και τα δυο μικρά παιδιά τους….

Συντετριμμένος από τον ξαφνικό χαμό της γυναίκας του Έλενας ειναι ο Γιώργος, που περίγραψε στο lamiareport.gr, πως εγινε το τραγικό συμβάν, αφού λίγα λεπτά πριν ήταν όλη η οικογένεια μαζί και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που ερχόταν.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος, ειναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε», λέει απαρηγόρητος ο σύζυγός της.

«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας. Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη.

Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου ειπε ότι ειναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά. Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας” του ειπε.

“Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως” , “Όχι θα πάω στην αδελφή μου…”, ήταν η απάντηση της γυναίκας του και αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσε. «Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου ειπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας…», είπε ο σύζυγος.

Οι εικόνες της τραγωδίας

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Λαμία όπου μία νεαρή μητέρα υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα παιδιά της, με την 36χρονη οδηγό να οδηγεί επί της οδού Παπαποστόλου, όταν υπέστη ανακοπή. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί τροχαίο, καθώς το όχημα προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, όντας ακυβέρνητο.

Αμέσως περαστικοί έτρεξαν στο σημείο όπου είδαν την γυναίκα αναίσθητη και τα δύο μικρά παιδάκια της να βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και να κλαίνε. Τα παιδιά βγήκαν χωρίς να έχουν τραυματιστεί και λίγο αργότερα συγγενείς της έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τα παιδιά. Το ένα από αυτά μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Όλη η επικαιρότητα