Ελλάδα

Λαμία: Πανικός από Μαθητή που μπήκε με το μηχανάκι μέσα σε σχολείο (vid)

μηχανακι
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε Λύκειο της Λαμίας, όταν μαθητής εισέβαλλε με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους και τις αίθουσες του σχολείου με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και τους συμμαθητές να τον επευφημούν.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες γύρω στις 11:00 το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν με έναν απίθανο τρόπο.

Ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε» με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του LamiaReport ένας μαθητής γλίτωσε τελευταία στιγμή την παράσυρση στα γρήγορα αντανακλαστικά του.

Σε κάποια μανούβρα το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Πηγή:lamiareport.gr

Όλη η επικαιρότητα