WEB tv Ελλάδα

Λαμία: Συγκινεί ξανά η γιαγιά που δέχτηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση – «Αυτή είναι η ζωή μου παιδί μου» (Video)

Ακούστε το άρθρο

Η γιαγιά από τη Λαμία δέχτηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση που τελικά διαγράφηκε. Στον απόηχο των όσων έγιναν μιλάει στην Τατιάνα Στεφανίδου, για τον Γολγοθά που ανεβαίνει…

Η ζωή έχει δείξει το πιο σκληρό πρόσωπο στην 80χρονη γυναίκα. Έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της. Μετά και το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο “φάρμακο” για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να “ξεχνάει”. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή» είχε πει λίγες ώρες μετά το πρόστιμο που της έκοψαν.

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, επικοινώνησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας, και συζήτησαν την περίπτωση αυτή. Ετσι, αποφασίστηκε να μην ισχύσει τελικά το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

Η γιαγιά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Στον απόηχο της περιπέτειας που έζησε η 80χρονη μίλησε στην εκπομπή T LIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Ευχαρίστησε όσους της συμπαραστάθηκαν. «Η ζωή για μένα είναι πολύ δύσκολη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με κατάλαβε και μου στάθηκε.»

«Έχω μια κόρη αλλά ζει μακριά με την οικογένειά της. Δεν έχω κάποιον άνθρωπο κοντά μου. Προσπαθώ μόνη μου να κάνω ό,τι μπορώ» είπε μεταξύ άλλων…

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα