Ηλεία

«Λευκή Νύχτα» 7 Αυγούστου στην Αμαλιάδα!

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Σιαψάλης.
κόσμος έξω από καταστήματα
Ακούστε το άρθρο

Την διεξαγωγή της 4ης καλοκαιρινής Λευκής Νύχτας στις 7 Αυγούστου στην Αμαλιάδα αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας.

Το θέμα τέθηκε και στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ως αίτημα για συνδιοργάνωση με τον δήμο από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  συμφώνησαν για την στήριξη της προσπάθειας, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Μιλώντας χθες στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Σιαψάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των τριών  εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας του 2017, 2018 και 2019 στην πόλη της Αμαλιάδας, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας – δια μέσω της διοίκησης- αποφάσισαν την διεξαγωγή της «4ης καλοκαιρινής Λευκής Νύχτας», στις 7 Αυγούστου.

Με τις προηγούμενες διοργανώσεις μας, καταφέραμε να προσελκύσουμε τον κόσμο όχι μόνο του δικού μας Δήμου, αλλά και το καταναλωτικό κοινό ολόκληρης της Ηλείας.

Αποτέλεσμα των τριών προηγούμενων εκδηλώσεων, ήταν οι καταστηματάρχες της πόλης μας να έχουν ιδιαίτερα μεγάλη εμπορική κίνηση στα καταστήματά τους εκείνες τις βραδιές, και να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τις επιτυχημένες διοργανώσεις μας.

Από την πλευρά μας, θα συμβάλλουμε ώστε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, κάτι που κάνουμε και καθημερινά στην αγορά και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

Όλη η επικαιρότητα