Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Βράβευση του άρχοντα των κρίκων με «άρωμα» Ηλείας! (pics)

Μια φανέλα του Λάμπρου Κοσμά από την Κρέστενα δώρο στον Λευτέρη Πετρούνια
Ακούστε το άρθρο

Στην Ελούντα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Γαλανόλευκος Φάρος άδραξε την ευκαιρία να βραβεύσει τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο βραβεύτηκε από τον σύλλογο φιλάθλων Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για όλα όσα έχει προσφέρει με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις του.

Τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου χάρισαν στον άρχοντα των κρίκων μια φανέλα της Εθνικής Ελλάδας την οποία είχε σχεδιάσει ο Ηλείος – με καταγωγή από την Κρέστενα – Graphic  και Video Designer Λάμπρος Κοσμάς.

Ο Κοσμάς συνέλαβε πριν από περίπου έξι μήνες  την ιδέα να δημιουργήσει κάποια σχέδια για τις φανέλες της Εθνικής Ελλάδας και όπως αυτή του η ιδέα  του είχε αρκετά μεγάλη απήχηση!

Ο Λάμπρος έδωσε σχήμα και χρώμα στο πρότζεκτ του και αφού το προμόταρε είδε πως η αντίδραση του κόσμου ήταν πολύ θετική. Μάλιστα, το μουσείο της εθνικής ομάδας στην Κρήτη ανέβασε άμεσα στα social media του τα σχέδια που ετοίμασε ο Κρεστεναίος Graphic – Video Designer και λίγο αργότερα και η «επίσημη» Εθνική επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τους στείλει τα σχέδια που δημιούργησε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαρίστησε τον Φάρο για το όμορφο δώρο του και χάρισε τη φανέλα την οποία φόρεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία πλέον θα κοσμεί αν μη τι άλλο το μουσείο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Στην ανάρτησή του ο Γαλανόλευκος Φάρος ανέφερε:

«Είναι τεράστια τιμή για όλους εμάς του Γαλανόλευκου ΦΑΡΟΥ να ΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ τον Ολυμπιονίκη της καρδιάς μας, τον Έλληνα που μας κάνει τόσα χρόνια περήφανους ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ Επίσης του παραδώσαμε και την φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων που σχεδιάστηκε από τον ΛΑΜΠΡΟ ΚΟΣΜΑ και στο στήθος της έχει την Ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας ύμνο. Ευχαριστούμε Λευτέρη που μας πρόσφερες για το μουσείο την εμφάνιση σου που αγωνιστικές στην Ολυμπιάδα του Τόκιο Είναι μεγάλη χαρά που πλέον η εμφάνιση σου θα βρίσκεται στο μουσείο της Εθνικής μας και θα την θαυμάζει όλος ο κόσμος που το επισκέπτεται. Η υπόσχεση που δώσαμε ως Φάρος στον Λευτέρη είναι ότι όσο γίνεται πιο γρήγορα θα βρεθούμε στις κερκίδες για να τον στηρίξουμε που θα αγωνίζεται Τον προσκαλέσαμε σε κάποιο αγώνα της Εθνικής μας να βρεθεί μαζί μας για να υποστηρίξουμε την Εθνικής μας Και η ευχή που του δώσαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να φέρει το χρυσό μετάλλιο το 2024 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού για την Ελλάδα μας».

Όλη η επικαιρότητα