Smile Ψυχαγωγία

Λευτέρης Χαρίτος για το φινάλε από τις Άγριες Μέλισσες: Έκλαψα πολύ στο μοντάζ – Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του Χειλάκη

Ακούστε το άρθρο

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και αναβίωσε την αγάπη για τη ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σε λίγες μέρες θα ρίξουν αυλαία, ενώ οι δημιουργοί της σειράς ετοιμάζουν τον τρίτο συναρπαστικό κύκλο, που θα ακολουθήσει τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη, αλλά και του πανούργου Δούκα Σεβαστού στα χρόνια της χούντας στο Διαφάνι.

Τα spoilers αποκαλύπτουν ποιοι ήρωες θα χάσουν τη ζωή τους, ενώ η μοίρα υφαίνει τον ιστό της με βάση άγραφους νόμους που δεν ελέγχουν οι πρωταγωνιστές.

Λίγα 24ωρα πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό». «Τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα.

Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα».

Σχετικά με την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε:

«Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

H αυλαία του δεύτερου κύκλου θα πέσει την Πέμπτη 3 Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου.

Στην τρίτη σεζόν, η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο του 2022. «Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε πολλά μέρη, ένα από αυτά είναι και η Λέρος. Θα είναι μια νέα σειρά υπό μία έννοια. Όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ. Πιστεύω ότι η τρίτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η έλευση της δικτατορίας είναι ένα νέο τραύμα για όλους».

Όλη η επικαιρότητα