Ηλεία

Λεχαινά: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου για τον θάνατο του 32χρονου

Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε χθες το μεσημέρι αφού απολογήθηκε στον εισαγγελέα Αμαλιάδος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 32χρονος Άγγελος Φιλιπόππουλος, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και  συνθηκών πρόκλησης του θανατηφόρου δυστυχήματος..

Ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθη προχθές για ανθρωποκτονία από αμέλεια από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης  έχει σχηματισθεί δικογραφία για θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα, το οποίο  συνέβη προχθές το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος Άγγελος, ενώ προέβαινε σε εργασίες επισκευής αντλίας, σε δεξαμενή λυμάτων εργοστασίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής  αιτία, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του  Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ανακοίνωση της εταιρίας

Από την εταιρία εξεδόθη χθες η εξής ανακοίνωση: «Η οικογένεια της εταιρίας Fargeco Hellas EΠE, διοίκηση και εργαζόμενοι μαζί, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Άγγελου Φιλιππόπουλου, ο οποίος εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση μας κερδίζοντας την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στην μνήμη του και σαν ελάχιστο φόρο τιμής η εταιρία μας θα παραδώσει ένα σεβαστό ποσό στα ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και στο Χαμόγελο του παιδιού και δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συζύγου και των τέκνων του. Συμμετέχοντας στο πένθος η εταιρία θα παραμείνει κλειστή κατά την ημέρα της κηδείας και όλα τα μέλη της θα παραστούν στην νεκρώσιμη ακολουθία.   Η εταιρία Fargeco Hellas ΕΠΕ»

Σύμφωνα  με πληροφορίες η οικογένεια του θανόντος έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο των Πατρών και έχει ορίσει και δικός της ιατροδικαστή.

Όλη η επικαιρότητα