Πολιτισμός

Λιγνάδης: Δεν υπάρχει άνωθεν εντολή για παραίτησή μου από το Εθνικό Θέατρο

Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης τονίζει ότι συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του στο Εθνικό Θέατρο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ξεκαθαρίζει τις φήμες των τελευταίων ωρών γύρω από το όνομά του, τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο.

Όπως σημειώνει «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν» και καταλήγει:

«Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Δημήτρης Λιγνάδης».

Όλη η επικαιρότητα