Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Μένει στη Μπαρτσελόνα με τα μισά χρήματα

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Αργεντινός σούπερ σταρ συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του με μειωμένες απολαβές κατά περίπου 50%.

Τέλος μπαίνει, όπως όλα δείχνουν, στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και η κορυφαία ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει στη Μπαρτσελόνα, αποδεχόμενος μάλιστα συμβόλαιο, που θα μειώνει περίπου κατά 50% τις απολαβές του.

Όπως μεταδίδεται οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για πέντε ακόμη χρόνια και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί είναι το τυπικό σκέλος της. Με αυτά τα δεδομένα οι επίσημες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, στα 34 χρόνια του πλέον, μετά από μια εξαντλητική σεζόν βρίσκεται πλέον σε διακοπές, μετά την ιστορική κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με την εθνική του ομάδα στη Βραζιλία την περασμένη Κυριακή. Ήταν ένα τρόπαιο που ο ίδιος έψαχνε για καιρό, μετά από σειρά χαμένων τελικών και χαρακτηρίστηκε ως στιγμή «λύτρωσης».

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι, η ποδοσφαιρική στέγη του Μέσι βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, μιας και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη Βαρκελώνη, απόφαση που ανακάλεσε στη συνέχεια, παρατείνοντας την παραμονή του έως τη λήξη του συμβολαίου του, που ήρθε πριν μερικές ημέρες.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια στη Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, μετρώντας 474 γκολ σε 520 συμμετοχές.

Πηγή: kathimerini.gr

Όλη η επικαιρότητα