Προγνωστικά

Λογικό φαβορί η Γρανάδα

Ακούστε το άρθρο

Αν υπάρχει ένα αρνητικό στο ποντάρισμα της Γρανάδα στο Europa League, είναι το έλλειμμα ευρωπαϊκής εμπειρίας. Ο μόνος δισταγμός για ισχυρό ποντάρισμα στους Ισπανούς είναι αυτός. Άρχισαν με σπουδαία νίκη στο Αϊντχόφεν την προσπάθειά τους, απλώς, να προεκτείνουν τη μικρή ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Εδώ θα βρεις τα καλύτερα προγνωστικα στοιχημα μπομπες

Μέσα σε 9 αγωνιστικά λεπτά γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 από την PSV, νίκησαν με 2-1 και αν κεφαλαιοποιήσουν με τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα αυτό θα είναι πλέον φαβορί -ακόμη και για την πρωτιά- στον 5ο Όμιλο του Europa League. Για την Primera Division η ομάδα του κόουτς Μαρτίνεθ πέρασε και από τη Χετάφε, νικώντας με 1-0. Φιγουράρει ψηλά στο Πρωτάθλημα, γυρίζοντας τώρα για 2 ματς εντός (με ΠΑΟΚ και Λεβάντε).

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε μία περίεργη συγκυρία. Ο Άμπελ Φερέιρα όλα δείχνουν ότι φεύγει τις επόμενες ημέρες από το κλαμπ, καθώς η συμφωνία του με τη βραζιλιάνικη Παλμέιρας είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Αντικειμενικά πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν χαλάει τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του οποίου είχε σκεφτεί πέρυσι μέχρι και την απομάκρυνση του Πορτογάλου. Το οικονομικό κόστος τέτοιου ενδεχομένου ήταν σημαντικό και έτσι δεν προχώρησε η αλλαγή.

Ο τεχνικός διευθυντής μιλάει ήδη με προπονητές (ένας εξ αυτών ο πολύπειρος Σολμπάκεν), υπάρχει το ενδεχόμενο του Πάμπλο Γκαρσία της Κ19, ενώ ακολουθεί η έξοδος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό όπου ο ΠΑΟΚ θα πάει απευθείας από τη Γρανάδα. Το καλό είναι πως το βαθμολογικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε, λόγω των περιορισμών του ΚΑΠ για τη χρονική απόσταση ανάμεσα στα παιχνίδια, επομένως οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρα πιο ξεκούραστοι.

Τι σκέφτομαι: Το θέμα με τον Φερέιρα είναι σημαντικό και δεν γίνεται να μην επηρεάσει τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και να αλλάξουν τα δεδομένα για παράδειγμα, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα αυτό είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Η Γρανάδα διαθέτει καλό υλικό και δεμένο σύνολο. Ο ΠΑΟΚ, παραγωγικά, μόνο τον νεοφερμένο Μουργκ έχει να επιδείξει στα πιο πρόσφατα ματς. Δίνεται δικαιολογημένα φαβορί η ισπανική ομάδα, για μεγαλύτερη απόδοση παίζεται η νίκη της μαζί με το Over 1.5 γκολ στο ματς.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για το Europa League στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα