Αθλητισμός

Λουξ και ΑΕΚ πλάι-πλάι για μια ακόμα χρονιά

Ακούστε το άρθρο

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Λουξ, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, βρίσκεται πλάι-πλάι με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελώντας υπερήφανο χορηγό  της για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δυο πλευρών είναι η ένδοξη ιστορία αλλά και το λαμπρό μέλλον! Η Λουξ, ιδρύθηκε το 1950 και αποτελεί μια ιστορική και 100% Ελληνική εταιρία ενώ η ΑΕΚ, με την τεράστια ιστορική αξία και κληρονομιά αποτελεί ένα ιστορικό σωματείο που μετρά 96 χρόνια συνεισφοράς στον ελληνικό αθλητισμό. Η ανανέωση είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης έως τώρα συνεργασίας τους αλλά και μία επιβράβευση για την αποδοχή και την στήριξη που απολαμβάνουν τα προϊόντα λουξ στους φίλους της ΑΕΚ. Η συνεργασία μάλιστα για φέτος θα επιφυλάξει και πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ΑΕΚ  και του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λουξ, νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, να στηρίξει τη συνεργασία της με την ΑΕΚ και να βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε προσπάθεια. Παράλληλα, το προσεχές διάστημα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται να φιλοξενηθεί στο νέο της γήπεδο, η Λουξ δεν μπορεί παρά να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια που έχει καταβάλει ο Σύλλογος και η Διοίκηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το 1924, στο πατάρι ενός καταστήματος, στην τότε «στοά Λουξ» της οδού Βερανζέρου στο κέντρο της Αθήνας, μια παρέα από Κωνσταντινοπολίτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν την «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως». Αρκετά χρόνια μετά, ο δρόμος της Λουξ και της ΑΕΚ συναντώνται και πάλι, μέσα από μια ξεχωριστή και πολύχρονη συνεργασία.

Η Λουξ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τη διοίκηση για τη διαρκή στήριξη και προτίμηση και για την συνέχιση της συνεργασίας και ευελπιστούμε σε ακόμα περισσότερες νίκες και διακρίσεις με την είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Λουξ θα είναι εδώ για να στηρίζει, να δροσίζει αλλά και να κάνει ακόμα πιο απολαυστικό το λαμπρό μέλλον της ΑΕΚ με σεβασμό πάντα στο ένδοξο παρελθόν της.

Όλη η επικαιρότητα