Αχαϊα

Μάνα και γιος νικήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες – Σκληρό το «χτύπημα» της πανδημίας σε Πατρινή οικογένεια που θρηνεί δύο απώλειες

ΠΟΡΤΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ-ΘΑΛΑΜΟΥ COVID
Ακούστε το άρθρο

Μια οικογενειακή τραγωδία με φόντο την πανδημία του κορωνοϊού συγκλονίζει την Πάτρα.

Το βράδυ της Δευτέρας κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος ένας 50χρονος από την Πάτρα, πατέρας ενός μικρού παιδιού.

Ο άτυχος άνδρας, γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας, είχε χάσει και τη μητέρα του από κορωνοϊό πριν μια εβδομάδα περίπου.

Το «χτύπημα» της μοίρας για την οικογένειά του είναι πολύ βαρύ και δύσκολα μπορεί να το αντέξει…

Η οικογένεια του μεσήλικα άνδρα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε δύο μέλη της από τον κορωνοϊό μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

Τραγική συγκυρία είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας, το διάστημα που «έφευγε» η μητέρα του, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιβάρυνση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Όλοι, ήλπιζαν και προσεύχονταν να βγει νικητής ο γιος της, ο οποίος έδινε σκληρή μάχη με τον φονικό ιό. Δυστυχώς, όμως, αν και πάλεψε γενναία, δεν κατάφερε…

Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο νωρίς, τόσο άδικα.

Ο πόνος της οικογένειάς του είναι αβάσταχτος καθώς μέσα σε λίγες ημέρες βιώνει ξανά τον εφιάλτη!

Οι δικοί του άνθρωποι δεν μπόρεσαν να τον δουν και να του σφίξουν το χέρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, όπου νοσηλευόταν κάτω από τις συνθήκες της πλήρους απομόνωσης στο Νοσοκομείο.

Και φυσικά ούτε να τον αποχαιρετίσουν, με τις επιβαλλόμενες τιμές που προβλέπονται από την εκκλησιαστική παράδοση, καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και ο αποχωρισμός αδυσώπητα σκληρός…

Μέσα στην χρονιά της πανδημίας πολλές οικογένειες στην περιοχή της Αχαΐας έχασαν άδικα και αναπάντεχα από τον φονικό ιό αγαπημένα πρόσωπα, ενώ δεν μπόρεσαν να τους αποχαιρετίσουν όπως θα ήθελαν, αφήνοντας μια μεγάλη πληγή στην ψυχή τους…

Πηγή: gnomip

Όλη η επικαιρότητα