Προγνωστικά

Μάχη για την πρόκριση δίνουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ακούστε το άρθρο

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» 

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται αντιμέτωποι στο Κύπελλο. Πέρσι, στη φάση των «16», ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 στο πρώτο ματς αλλά ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή με 3-1 στη ρεβάνς.

Στην εφετινή διοργάνωση κληρώθηκαν αντίπαλοι στα προημιτελικά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο και απόψε (20:00) θα δώσουν τον επαναληπτικό αγώνα στη «Λεωφόρο».

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη με 1-0 ή με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί στην ημιτελική φάση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα περνάει αν μείνει αήττητος ή ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά με την προϋπόθεση να σκοράρει 2 φορές. Το 2-1 στέλνει τις 2 ομάδες στην παράταση.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Επιβραβεύσεις παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια από την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τα Κύπελλα Ισπανίας και Γερμανίας. Για όλα αυτά τα ματς των ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων.

Συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, σε 2 αυριανά παιχνίδια, τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός (20:00) και το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Τσέλσι (22:15).

Σε όλους τους αγώνες της Premier League προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών», ενώ για τα πιο δυνατά ματς θα βρείτε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Όλη η επικαιρότητα