Lifestyle

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο Δρομοκαϊτειο

Ακούστε το άρθρο

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» συνοδευόμενος από τέσσερις αστυνομικούς έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής (23/5) ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος το τελευταίο διάστημα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μετά τα μεροκάματα που ζήτησε να κάνει στο αρτοποιείο της φυλακής ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε την ψυχιατρική εκτίμηση των ειδικών για την κατάστασή του και έτσι μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

«Το Δρομοκαΐτειο εφημέρευε χτες (Κυριακή 23/4) για ψυχιατρικά περιστατικά. Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών ήρθε στην εφημερία του νοσοκομείου στο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών ο Μένιος Φουρθιώτης» επισημαίνει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου, Μιχάλης Γιαννακός.

«Εκούσια ζήτησε την ψυχιατρική εκτίμηση για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο. Εξετάστηκε από τους γιατρούς και αυτοί έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας και επέστρεψε στις φυλακές» συμπληρώνει.

«Έχουμε τραυματική εμπειρία με επώνυμους στο Δρομοκαΐτειο» καταγγέλλει ο Μιχάλης Γιαννακός εξηγώντας: «Είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται το ψυχιατρικό τους πρόβλημα ή την ψυχιατρική τους νόσο προκειμένου να αποκτούν προνόμια κατά τη θεραπεία τους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία ή ψυχιατρικές κλινικές γενικών νοσοκομείων».

«Ήταν ήρεμος και ζήτησε εμφιαλωμένο νερό»

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δρομοκαΐτειου τόνισε πως ο Μένιος Φουρθιώτης κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο ήταν ήρεμος και ζήτησε νερό.

«Του δώσαμε από ψύκτη, ήθελε εμφιαλωμένο και τον εξυπηρετήσαμε» υπογραμμίζει.

Πήγη:newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα