Γ Εθνική

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Με ποιο δικαίωμα έχετε τέτοιο θράσος…»

Ακούστε το άρθρο

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς «απασφάλισε» και με ένα δεικτικό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στάθηκε στην άνιση μεταχείριση που τυγχάνει η Γ’ Εθνική και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την Πολιτεία, την ΕΠΟ, αλλά και όλους όσους εμπλέκονται με τον χώρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας χαρακτήρισε μάγκες και με αξιοπρέπεια όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στρέφοντας τα βέλη του εναντίον όλων εκείνων που δεν έχουν κάτσει να ασχοληθούν αλλά ούτε και να πάρουν κάποια απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται σε ομάδες αυτών και που παρ’ ότι ερασιτέχνες στα χαρτιά προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΒ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πόσο λυπηρό και απίστευτο εκεί που έχουν καταντήσει οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με ποιο δικαίωμα έχουν το θράσος να απαξιώνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και κάποιοι γλύφτηδες τους υποστηρίζουν. Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής και του τοπικού είναι τόσο ανύπαρκτοι, άχρηστοι και τους κόβετε κάτι που τόσο αγαπάνε. Πόσες οικογένειες προπονητών, ποδοσφαιριστών, έχουν μείνει αυτή τη στιγμή στο έλεος των ανθρώπων που τους έχουν απαξιώσει. Λοιπόν κύριοι. Οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής και του τοπικού, και μάγκες είναι και αξιοπρέπεια έχουν και αγαπάνε αυτό που τους στερείτε. Ο Θεός όμως βλέπει. Να είστε σίγουροι. Κάνετε διακρίσεις και όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, έστω και στις μικρές κατηγορίες, δεν μπορείτε να μα πάρετε την αξιοπρέπεια γιατί είμαστε και θα παραμείνουμε μάγκες. Σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής και του τοπικού, ένα μεγάλο μπράβο για το ήθος και τη μαγκιά που έχουν. Και σε όλους τους παράγοντες για το κουράγιο και τα στήριξη που προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όσο γι’ αυτούς που γλείφουν για να είναι προπονητές και υποστηρίζουν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει να τους πω ότι έχουν ημερομηνία λήξης ως προπονητές».

Όλη η επικαιρότητα