Lifestyle Smile

Μίνα Αρναούτη : «Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ»

Ακούστε το άρθρο

Η Μίνα Αρναούτη μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μίλησε για τον Παντελή Παντελίδη:

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε «χειλάρες μου ματάρες μου» και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος;

Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω φύγε από εδώ πήγαινε αλλού δεν σε θέλω εδώ δεν κάνω ταμείο με εσένα και να γελάς και να λες βγες έξω να κάτσεις εδώ! Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή είναι όλες εκείνες που θυμάμαι … ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε την δημοσίευση

Όλη η επικαιρότητα