Ελλάδα

Μίνα Βαλυράκη: Βαθιά προσβολή η απόφαση της εισαγγελίας για αρχειοθέτηση – Η υπόθεση δεν κλείνει

Ακούστε το άρθρο

H  σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη με δήλωση της εκφράζει την έντονη αντιδρασή της μετά την εισαγγελική απόφαση για αρχειοθέτηση της υπόθεσης του θανάτου του πρώην υπουργού.

Την έντονη αντίδραση προκάλεσε η απόφαση της εισαγγελίας Χαλκίδας να βάλει στο αρχείο την υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, με το αιτιολογικό ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις δολοφονίας».

Αναλυτικά η δήλωση της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη

«Το ότι μετά από τόσες συγκλονιστικές καταθέσεις μαρτύρων και ιατροδικαστών, με τόσο απαράδεκτη καθυστέρηση, ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας δεν στέλνει την υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου μου τουλάχιστον στην ανάκριση, αλλά την αρχειοθετεί, είναι τελείως ακατανόητο, αφύσικο και συνάμα τραγικό !

Δικαιούμαι λοιπόν να θεωρώ την εξέλιξη αυτή βαθιά προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπο του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη και της οικογένειάς μας, αλλά τεράστια προσβΣολή και όνειδος προς την Ελληνική Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Ωστόσο η υπόθεση δεν κλείνει με την πράξη αυτή. Αρμόδιος για να αποφασίσει σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ο Εισαγγελέας Εφετών στον οποίο θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες η δικογραφία», σημειώνει η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα