Lifestyle Smile

Μαίρη Συνατσάκη: Έπεσε θύμα διάρρηξης – Οι σοκαριστικές εικόνες μέσα από το σπίτι της

Ακούστε το άρθρο

Πολύ δύσκολη ήταν η περασμένη εβδομάδα για τη Μαίρη Συνατσάκη, αφού άγνωστοι εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμά της και το διέρρηξαν.

Η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο κανάλι της στο youtube.

Όπως ανέφερε, η ληστεία πραγματοποιήθηκε όταν εκείνη έλειπε για πρόβες στο θέατρο και οι διαρρήκτες της έκλεψαν τα λίγα κοσμήματα αξίας που είχε στο σπίτι, αφού δεν υπήρχαν καθόλου μετρητά.

Στην προσπάθειά τους να τα βρουν, μάλιστα, έκαναν το σπίτι άνω – κάτω και άδειασαν ντουλάπες και συρτάρια στο πάτωμα δημιουργώντας το απόλυτο χάος.

“Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα… Εκεί άρχισαν λιγάκι να με ζώνουν τα φίδια”, ανέφερε στην αρχή η Μαίρη Συνατσάκη και πρόσθεσε:

“Εκατό τρόποι να πεις δεν το πιστεύω είναι αυτό το βίντεο και όντως δεν το πίστευα. Το θέμα με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό. Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί γνήσια πιο θετικά. Μου πήραν τα λίγα κοσμήματα αξίας, αφού δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι”.

Δες το βίντεο από το 2:19

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχθηκε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί μόνη στο σπίτι της, καθώς φοβάται πολύ.

via

Όλη η επικαιρότητα