Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Η καλοκαιρινή της εμφάνιση με τον σύντροφό της στο θέατρο Άλσος

Ακούστε το άρθρο

Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα. Μπορεί για την ίδια, να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απολαμβάνει όμορφες στιγμές. Από αυτές, φυσικά, δεν λείπει και ο σύντροφός της, Αιμιλιανός Σταματάκης. Βέβαια, σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν μαζί κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Είναι από τα ζευγάρια της showbiz που δεν απασχολούν συχνά με τη σχέση τους. Οι δύο τους έχουν επιλέξει να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους. Και γιατί όχι;

Ωστόσο, αυτήν την φορά έκαναν μια εξαίρεση. Στο αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι και καρδία του πράσινου, λοιπόν, βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της οι αγαπημένες φίλες της, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατρίνα Τσάνταλη.

Μαίρη ΣυνατσάκηNDP Photo Agency

Όλοι μαζί, βρέθηκαν στο «Θέατρο Άλσος» για να παρακολουθήσουν την παράσταση του καλοκαιριού, «Έλα μια βόλτα», που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Ιουλίου. Πρόκειται για την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου που σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

NDP Photo Agency

Η Μαίρη Συνατσάκη με super καλοκαιρινή εμφάνιση

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη, δεν πέρασε απαρατήρητη. Επέλεξε ένα see-through πουκάμισο με oversized μανίκια, το οποίο συνδύασε με λευκό φαρδύ παντελόνι σε στιλ maxi φούστας. Το σύνολο ανήκει στην καλοκαιρινή κολεξιόν 2020 της εταιρίας ένδυσης Project Soma.

NDP Photo Agency

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με flat σανδάλια από την προσωπική της συλλογή Envie Shoes x Mairiboo. Τέλος, επέλεξε oversized σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε καλοκαιρινό updo. Το look της σίγουρα θα σε εμπνεύσει για την επόμενη καλοκαιρινή σου εμφάνιση!

Δεν δίστασε μάλιστα να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του ηθοποιού χαρίζοντας σε αυτή τη θεατρική έξοδο σπάνια φωτογραφικά καρέ στη διάρκεια των δυο χρόνων που μετρά η σχέση τους.

NDP Photo Agency

Όλη η επικαιρότητα