Lifestyle Smile

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η καυτή υποπλοίαρχος επέστρεψε στις θάλασσες μετά το Survivor

Ακούστε το άρθρο

Την Μαριάνθη Κάσδαγλη τη γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor, ωστόσο η ίδια κάνει καριέρα στο εμπορικό ναυτικό.

Η όμορφη Μαριάνθη Κάσδαγλη έκανε ένα μικρό διάλειμμα και βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, η υποπλοίαρχος τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και επέστρεψε στην εργασία της.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Μπήκε στο Survivor με το μότο «Είμαι πολεμίστρια» και κατάφερε να παραμείνει για δύο μήνες.

Η 29χρονη κοπέλα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και βρίσκεται δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους και στην καθημερινότητά της.

Η δημοσιότητα μέσα από ένα τέτοιο αναγνωρισμένο τηλεπαιχνίδι δεν της άλλαξε γνώμη και η Μαριάνθη Κάσδαγλη αφού έκανε τις διακοπές της, έπιασε ξανά πηδάλιο πλοίου.

Tο Cyclades24.gr την εντόπισε στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο της στο δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Πάρο και επιστροφή.

Όλη η επικαιρότητα