Lifestyle

Μαρκουλάκης: Ανατρίχιασα όταν είδα το τρέιλερ για το νέο «Λόγω Τιμής»

Ακούστε το άρθρο

Το παρασκήνιο πίσω από την επικείμενη επιστροφή του θρυλικού σίριαλ «Λόγω Τιμής» στις οθόνες μας αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για μία σκέψη που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ των συντελεστών του σίριαλ και έχουν αναλάβει να την προωθήσουν η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης.

«Όλοι ήμασταν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι επί της αρχής και φτιάξαμε ένα teaser με σκοπό να ζεστάνουμε το πράγμα και να μπορέσουμε πριν ολοκληρωθεί ή όποια συμφωνία με όποιο κανάλι, με όποια πλατφόρμα, να μπορέσει αυτό το πράγμα να αποκτήσει μια υπόσταση. Δηλαδή από όνειρο να μπορέσει να πάρει τη μορφή σχεδίου», ανέφερε ο ηθοποιός, που παραδέχθηκε πως αρχικά δεν πίστευε και πολύ στο σχέδιο, όμως «κάναμε αυτό το γυρισματάκι το καλοκαίρι, και όταν είδα το teaser ανατρίχιασα από συγκίνηση, συγκινήθηκα πάρα πολύ».

https://www.youtube.com/watch?v=X1BHl7PMbbU

Για την αυθεντική σειρά, που προβλήθηκε πριν από 22 χρόνια, δήλωσε: «Τότε, αυτό το τραγούδι του Παπαδημητρίου που καθόρισε τη σειρά και σηματοδότησε και κάτι, δηλαδή, αυτό το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε», τότε όλοι εμείς που ήμασταν από 25 μέχρι 30, όλη αυτή η γενιά, καταλαβαίναμε την ομορφιά του στίχου, αλλά νομίζω τη σημασία την καταλάβαμε 22 χρόνια μετά. Και να σου πω και κάτι άλλο; Δεν το νοσταλγώ και σαν εποχή. Δηλαδή την αγαπώ πολύ εκείνη την εποχή, δεν νοσταλγώ καμία προηγούμενη περίοδο της ζωής μου».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα