Lifestyle

Μαρκουλάκης για όσα είπε στο Facebook και άναψαν φωτιές: Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες

Ακούστε το άρθρο

Διευκρινίσεις σε όσα είπε στο Facebook για τα θέατρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφερε πολλές αντιδράσεις, έδωσε μιλώντας στο Mega ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Στα κοινωνικά δίκτυα, να το ξέρετε, ό,τι και να γράψεις είναι δημόσιος λόγος. Το να μην κλείσουν τα ανοιχτά τα θέατρα στην Αττική ήταν πολιτική απόφαση. Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση “ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών» είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Προφανώς και το δηλώνω τώρα δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες» πρόσθεσε και επισήμανε:

«Δεν έχει ανοίξει συζήτηση για τα κλειστά θέατρα. Όποια συζήτηση αφορά τα ανοιχτά θέατρα. Τα κλειστά θέατρα παραμένουν κλειστά έως τις 4 Οκτωβρίου»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newbeast

Όλη η επικαιρότητα