Lifestyle

Μαχαίρωσαν τον εραστή της μητέρας του Νεϊμάρ (φωτό)

Ακούστε το άρθρο

Ο 24χρονος εραστής της κατά 28 χρόνια μεγαλύτερής του, μητέρας του Νεϊμάρ, κατήγγειλε πως τον μαχαίρωσαν σε εστιατόριο στο Μεξικό!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγγέλλει πως του συνέβη ο Tiago Ramos, εραστής της μητέρας του Νεϊμάρ, Nadine Goncalves.

Η τελευταία αποφάσισε, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο 24χρονο μοντέλο -τέσσερα χρόνια πιο μικρό από τον σούπερ σταρ της Παρί και κατά 28 χρόνια νεότερό της- οπότε οι δυο τους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στο θέρετρο του Κανκούν, στο Μεξικό, για να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Εκεί, λοιπόν, ο 24χρονος λέει πως δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα σε ένα εστιατόριο, και κάποιος τον μαχαίρωσε!

Ανέβασε, μάλιστα, βίντεο με τα αίματα στον λαιμό του, και τον ίδιο να λέει: «Παραλίγο να πεθάνω για κάτι που δεν έκανα. Πήγα στο εστιατόριο και παρήγγειλα ένα πιάτο φαγητό. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν έκανα τίποτα. Δεν θα το αφήσω έτσι όλο αυτό. Έχω τον αριθμό εκείνου που το έκανε και θα γυρίσω στο Μεξικό»!

Το περίεργο της όλης υπόθεσης, βέβαια, είναι πως ο Tiago ήταν μόνος του όταν συνέβη το περιστατικό, καθώς η μητέρα του Νεϊμάρ φέρεται να γύρισε πίσω στη Βραζιλία, επίσης μόνη…

Η Nadine, βέβαια, η οποία χώρισε με τον Tiago για δεύτερη φορά τον Ιούνιο, μετά από ένα περιστατικό, μάλιστα, όπου ο νεαρός έκοψε το χέρι του με γυαλί, και το οποίο ο εκπρόσωπός της τότε απέδωσε σε «οικιακό ατύχημα», δημοσίευσε μια φωτογραφία της αργότερα με μπικίνι στη θάλασσα, που πιστεύεται ότι έχει τραβηχτεί στο Κανκούν.

Δεν είναι σαφές, επίσης, αν ο 24χρονος είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία για το φερόμενο περιστατικό στο εστιατόριο ή είχε πάει στο νοσοκομείο.

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, εξάλλου, ισχυρίστηκε ότι η μαμά του Νεϊμάρ.

via

Όλη η επικαιρότητα