Αιτωλοακαρνανία

«Μαϊμού» εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Για το περιστατικό διετάχθηκε ΕΔΕ από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια
Ακούστε το άρθρο

Τον «μαϊμού» εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού ατόμου που εργάζεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι την περασμένη Πέμπτη ανακάλυψαν ότι δηλώθηκε υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων του νοσοκομείου στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, χωρίς να έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και χωρίς να εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις νέου χορηγήθηκαν».

«Πρόκειται εάν αποδειχθούν τα καταγγελόμενα για μαϊμού εμβολιασμό. Ερωτηματικά δημιουργούνται εάν η εν λόγω συνάδελφος έκανε και τη πρώτη δόση» επισημαίνει ο Μιχάλης Γιαννακός και συμπληρώνει:
«Η συνάδελφος με τον μαϊμού εμβολιασμό και συνεργοί συνάδελφοι εάν υποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πολύ σωστά η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ και έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει έρευνα».

Την είδηση του εικονικού εμβολιασμού μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ και το Open. Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση μετά το περιστατικό και η 6η Υγειονομική Περιφέρεια διέταξε άμεσα ένορκη διοικητή εξέταση.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα