Γ Εθνική

Μεγάλη επιστροφή Αρβανίτη στον Πανηλειακό

Ακούστε το άρθρο

Στον Πανηλειακό επιστρέφει μετά από 14 χρόνια ο Δημήτρης Αρβανίτης. Η απόκτηση του 38χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους την εποχή που η ομάδα έπαιζε στα γήπεδα της Α’ και της Β’ Εθνικής, ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, με την μεγάλη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Εθνικό Αμαλιάδας και συνέχισε στον Ηλειακό Λεχαινών. Το 2001 ο Σάκης Τσιώλης τον έφερε στην ομάδα μας, την φανέλα της οποία φόρεσε έως το 2004 αρχικά στη Β’ και στην συνέχεια στην Α’ Εθνική.

Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στον Παναθηναϊκό και ο δανεισμός για δύο χρόνια στον ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα παρέμεινε τελικά για πέντε χρόνια και το 2009 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό και έπειτα στην Καλλιθέα. Το 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και έμεινε για τρία χρόνια, πριν ενταχθεί στον Πανελευσινιακό. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Δημήτρη στην οικογένεια του Πανηλειακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα.

Όλη η επικαιρότητα