Categories: Ελλάδα

Μεσαρά: Προφυλακιστέος ο 27χρονος Ρουμάνος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου

Share

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 27χρονος στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης. Είναι ο άνδρας από τη Ρουμανία, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο κτηνοτρόφο για τον οποίο εργαζόταν στο χωριό Πετροκεφάλι.

Ο 27χρονος δράστης του εγκλήματος στη Μεσαρά ομολόγησε ενώπιον της ανακρίτριας τον φόνο του 39χρονου και στη συνέχεια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο δράστης οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια Ηρακλείου υπό άκρα μυστικότητα και πολύ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα για την αποφυγή νέων επεισοδίων από τους συγγενείς του θύματος.

Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, με την ανακοίνωση της απόφασης της προφυλάκισης του 27χρονου, η μητέρα του άτυχου κτηνοτρόφου ξέσπασε και πάλι, φωνάζοντας έξω από την είσοδο του δικαστικού μεγάρου: «Δεν νιώθω δικαιωμένη. Θέλω το παιδί μου πίσω…».

Μεσαρά: Κατάρες στον 27χρονο δολοφόνο

Σε έξαλλη κατάσταση και η χήρα του 39χρονου κτηνοτρόφου, ούρλιαζε έξω από τα δικαστήρια: «φονιά», «σκύλε».

Την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει το μέγαρο, καθώς φοβούνταν τυχόν βεντέτα.

Από την πλευρά του 27χρονου κατηγορουμένου, η δικηγόρος είπε: «μυθοπλασίες οι φημολογίες περί κακομεταχείρισης του δράστη» από το θύμα.

Ως μία «εν ψυχρώ εκτέλεση» περιέγραψε τη δολοφονία, η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Η ίδια έκανε λόγο για προμελετημένο φόνο, σχολιάζοντας πως την εντυπωσίασε «η βία και η σκληρότητα που είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Κρήτης. Αυτό που συνέβη υπερβαίνει και κατά πολύ τους τύπους των αδικημάτων των τελευταίων ετών».

Πηγή: newsit.gr