Ηλεία

Με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κακόβατο ο Ν. Κοροβέσης

Ακούστε το άρθρο

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού και μέλους του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) κ. Νίκου Κοροβέση πραγματοποιήθηκε προληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην κοινότητα του Κακοβάτου. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 90 rapidtest εκ των οποίων όλα ήταν αρνητικά, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας κ. Παναγιώτη Κουρούβανη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου.

Ο κ. Κοροβέσης ασφαλώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα τόνισε: «Είμαστε σε εγρήγορση. Δεν εφησυχάζουμε, προσέχουμε για εμάς, προσέχουμε για τους ανθρώπους μας. Τα αποτελέσματα από τον προληπτικό έλεγχο σαφώς μας ικανοποιούν όμως ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους της κοινότητας για την ευσυνειδησία που τους διακρίνει όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος».

Να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε απολύμανση του χώρου του Ιατρείου της Κοινότητας με το πέρας της διαδικασίας κατά της οποίας τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις σχολαστικά από όλους τους πολίτες.

Όλη η επικαιρότητα