Super league

Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ακούστε το άρθρο

Με τους Φορτούνη και Μασούρα να αποδεικνύονται «χρυσές αλλαγές», ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν δυνατά στο ματς και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν και έκλειναν σωστά τους χώρους, είχε ως συνέπεια η πρώτη καλή φάση να αργήσει, σχετικά, να έρθει: Ήταν στο 22′ και ήταν τετ α τετ του Ρατζέλοβιτς, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε και ο Αστέρας δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του, συνεχίζοντας να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

Και θα μπορούσε, βασικά, να βάλει ακόμη πιο δύσκολα με την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά στο 36′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Τζολάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές, βάζοντας Φορτούνη και Μασούρα αντί των Εμβιλά – Ρατζέλοβιτς και τελικά αυτοί ήταν που καθάρισαν το ματς: Στο 59′ ο Φορτούνης με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0, στο 64′ ο Μασούρας επίσης με σουτ έκανε το 2-0 και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για τους Πειραιώτες.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό -πλην της φάσης του 75′ με τον Κρέσπι τον οποίο σταμάτησε ο Τζολάκης- και ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ, στο 88′, ξανά με τον Μασούρα, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία μετά το γύρισμα του Χασάν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης (86′ Καφού), Βαλμπουενά (72′ Μπρούνο), Ρατζέλοβιτς (46′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67′ Χασάν).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα (68′ Κρέσπι), Μπαράλες, Μουνάφο (82′ Ιγκλέσιας), Σουάρες (46′ Καστάνο), Ριέρα (68′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Αλί Μπαμπά (56′ Σίτο).

via

Όλη η επικαιρότητα