Αχαϊα

Με ροζ μπλουζάκια το “αντίο” στην Λιολιώ Κολυπέρα – Αύριο στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου

Αύριο το τελευταίο αντίο
Ακούστε το άρθρο

Φορώντας τα ροζ μπλουζάκια και με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν στα βήματα που χάραξε θα αποχαιρετήσουν αύριο το απόγευμα οι Πατρινοί την Λιολιώ Κολυπέρα, την γυναίκα που αγωνίστηκε εδώ και 20 χρόνια μέσα από το Σύλλογο “Άλμα Ζωής” του Ν. Αχαΐας να στηρίξει τις γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον καρκίνο.

«Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό και ελάχιστοι άνθρωποι θα βρίσκονται εντός του ναού. Όλοι οι άλλοι θα βρισκόμαστε απ’ έξω για να την αποχαιρετήσουμε. Παράκληση της οικογένειας είναι να μην είναι μία μαύρη κηδεία αλλά μία pink κηδεία. Όσοι φίλοι και φίλες έχουν ροζ μπλούζες από παλιά “pink the city”, να τις φορέσουν για να χαιρετήσουμε τη Λιολιώ με αυτό το ροζ ποτάμι με το οποίο πλημμυρίζουμε κάθε χρόνο την πόλη. Αντί στεφάνων η οικογένεια θα ήθελε να γίνουν δωρεές για το σκοπό στον οποίο η Λιολιώ αφιέρωσε τη ζωή της» ανέφερε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” Ν. Αχαΐας, Πάκυ Καραλή.

Ανάρτηση έκανε και η σελίδα του Συλλόγου αναφέροντας τα εξής:

“Στην σημαντική και πολυαγαπημένη όλων, Λιολιώ μας, θα πούμε το τελευταίο αντίο, αύριο Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021, στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στις 4 το απόγευμα. Λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης θα τηρηθούν αυστηρά τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID-19. Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, παρακαλούμε και προτρέπουμε όποιες και όποιους παραβρεθούν και επιθυμούν, να φορούν είτε ένα ροζ αξεσουάρ ή και καλύτερα ένα ροζ μπλουζάκι από προηγούμενη διοργάνωση Pink the City”.

Πηγή:gnomip.gr

Όλη η επικαιρότητα