Προγνωστικά

Με σύμμαχο την παράδοση η Μπεσίκτας

Ακούστε το άρθρο

Ανήμερα των Χριστουγέννων και η στοιχηματική δράση έχει ελαττωθεί. Παρ’όλα αυτά, στην Τουρκία υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια συνολικά στο πρόγραμμα. Εμείς θα ασχοληθούμε με την σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση για την Μπεσίκας.

Παίξε νόμιμα στην bwin

Η γηπεδούχος Ανκαραγκουτσού αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας, έχοντας παλέψει όσο περισσότερο μπορούσε στο τοπικό ντέρμπι με την Γκεντσλέρ. Το τελικό 1-1 και ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται δίκαιος, με την ίδια να διευρύνει το αήττητο της στο πρωτάθλημα (2-1-0). Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στα πρόσφατα τρία με αντίπαλο την Μπεσίκτας (0-2-1) στο γήπεδο της.

Από την άλλη, η Μπεσίκτας ξεπέρασε την ήττα από την Αλάνια, κερδίζοντας με 4-0 την Ερζουρούμσπορ. Το κέρδος της ήταν διπλό, καθώς την ίδια αγωνιστική ηττήθηκαν οι Αλάνιασπορ, Γαλατά και Φενέρ! Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, έταξε πριμ στους παίκτες εφόσον γίνει το «8 στα 8» μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Εκτίμηση: H Μπεσίκτας έχει την υπεροχή στα μεταξύ τους, ενώ βρίσκεται και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Το διπλό είναι μεν χαμηλό (1.65+), όμως, αποκτά αξία εφόσον συνδυαστεί με το Over 1.5 (σε απόδοση 2.10).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Α’ Τουρκίας στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα