Πολιτική

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Παροδικό το κύμα ανατιμήσεων που βιώνουμε

Ακούστε το άρθρο

Ως τη μεγαλύτερη αποκρατικοποίηση που έγινε ποτέ χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Παράλληλα τόνισε πως το κύμα ανατιμήσεων που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα θα είναι παροδικό και επανέλαβε τη δέσμευσή του πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο πλαίσιο της επίσκεψής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ενόψει της ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης με χαλαρή διάθεση αναφέρθηκε στα γήπεδα που θα αποκτήσει η πόλη αλλά και το μετρό. Ειδικά για το τελευταίο τόνισε πως θα ολοκληρωθεί στην ώρα του, ενώ προανήγγειλε ότι από την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα αρχαία ευρήματα θα επιστρέψουν στο σταθμό Αγία Σοφία.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι θα μιλήσει εφ όλης της ύλης τόσο στην αυριανή του ομιλία όσο και κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 09:30 θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Στις 10:00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo και στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,

Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Όλη η επικαιρότητα