Οικονομία

Μητσοτάκης για τα πρώτα 12 έργα του «Ελλάδα 2.0»: Οι υποδομές της χώρας ως εφαλτήριο ανάπυξης

Ακούστε το άρθρο

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έγκριση των τεχνικών δελτίων για την έναρξη των πρώτων 12 έργων του  Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε, με ανάρτησή του στο twitter, για την έγκριση των τεχνικών δελτίων και την εκκίνηση των 12 πρώτων έργων του Σχεδίου «Ελλάδα 2.0».

«Στο επίκεντρο των 12 πρώτων έργων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» είναι ο εκσυγχρονισμός υποδομών του Δημοσίου που θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες του κράτους προς πολίτες και επιχειρήσεις. Η Ελλάδα μετατρέπει τις υποδομές σε εφαλτήριο ανάπτυξης.» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι τα έργα συγκεντρωτικά αφορούν σε υποδομές εκσυγχρονισμού του Δημοσίου και ψηφιοποίηση αρχείων, στην ενίσχυση συστημάτων για την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών, την βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος μέσω του χωροταξικού σχεδιασμού, στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα το βόρειο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Ε65 και στην αποκατάσταση και ανάδειξη των μνημείων της Ακρόπολης Αθηνών.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα