ΕΠΣ Ηλείας

Μιχάλης Κανελλακόπουλος: Ο ηλειακός αθλητισμός θρηνεί για την θάνατό του!

Ακούστε το άρθρο

Φτωχότερο είναι πλέον το Αμαλιαδίτικο αλλά και το ηλειακό ποδόσφαιρο μετά το θάνατο του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων γκολκίπερ που ανέδειξε η Ηλεία και σύνδεσε το όνομα του με τον Αστέρα Αμαλιάδας αλλά και τον Πανναυπλιακό.

Η είδηση του χάμου του βύθισε στο πένθος όσους τον γνώριζαν αλλά και τους απλούς φίλους του αθλητισμού και εκτός από τους «Βυσιννί» που έσπευσαν πρώτοι να βγάλουν συλλυπητήρια ανακοίνωση, ακολούθησαν και άλλοι όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και του μπάσκετ.

Ενδεικτικά:

 Κόροιβος

«Η οικογένεια του Κοροίβου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, που δυστυχώς σήμερα έφυγε από την ζωή. Ο Μιχάλης Κανελλακόπουλος υπήρξε σπουδαίος τερματοφύλακας, παράγοντας και προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ αγαπούσε και στήριζε τον αθλητισμό της πόλης της Αμαλιάδας»

 Πανηλειακός

«Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα των Αστέρα Αμαλιάδας και Πανναυπλιακού, Μιχάλη Κανελλακόπουλου και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

ΑΣΣ Αμαλιάδας

«Ο Α.Σ.Σ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Καννελακόπουλου που έφυγε τα ξημερώματα για το αιώνιο ταξίδι . Άνθρωπος του αθλητισμού , μεγάλος τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ , πατέρας του Γιώργου μεγάλου υποστηρικτή της ομάδας μας , της Ντίας και της Πόπης , αλλά και παππούς των Μιχάλη και Θανάση αθλητών της Ακαδημίας μας . Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μιχάλη Κανελλακόπουλε θα σε θυμόμαστε πάντα».

 Goalkeeper School Academy

«Συγκλονισμένοι από τα τραγικά νέα της απώλειας του αγαπημένου μας, Μιχάλη Κανελλακόπουλου, άπαντες οι Υπεύθυνοι της Goalkeeper School Academy αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να ευχηθούμε καλό κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αισθανόμαστε ευλογημένοι και τυχεροί που το καλοκαίρι μας τίμησε με την παρουσία του στο 1st Goalkeeper Camp, καθώς επίσης και που δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά και να βραβεύσουμε έναν τερματοφύλακα-θρύλο, έναν προπονητή-δάσκαλο, έναν άνθρωπο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Ολυμπιακός Σαβαλίων

«Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Μιχάλη Κανελλακόπουλου, το έργο του οποίου υπήρξε αξιομνημόνευτο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής».

Λέοντες Αμαλιάδας

«Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μεγάλου ποδοσφαιράνθρωπου Μιχάλη Κανελλακόπουλου. Ο εκλιπών ήταν πρότυπο αθλητή σε αξία και ήθος και είχε μόνο φίλους. Καλό ταξίδι».

Όλη η επικαιρότητα