Ηλεία Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: Ο εμπορικός κόσμος παλεύει να αποφύγει τα λουκέτα

Ακούστε το άρθρο

Με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και των εμπόρων σε Ζαχάρω και Λεχαινά συναντήθηκε ο υπεύθυνος Ανάπτυξης & Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Μητρόπουλο και το μέλος της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Τάσο Καρνάρο (μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ηλείας).

Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της αγοράς και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του Κινήματος Αλλαγής πάνω στα ζητήματα στήριξης της επιχειρηματικότητας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η ενίσχυση της επιστρεπτέας προκαταβολής τουλάχιστον στα 4 δις ευρώ ως το τέλος της χρονιάς, η επέκταση της μείωσης ενοικίου ως τον Απρίλιο του 2021, ο ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός, η επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για τους ήδη εργαζόμενους για 6 μήνες, η μετάθεση φορολογικών υποχρεώσεων (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας) ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης και τα οποία απασχολούν τους επαγγελματίες της Ηλείας, αλλά και όλης της χώρας.

Οι κ. Κατρίνης, Καρνάρος και Μητρόπουλος συνεχάρησαν τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ζαχάρως κ. Γιώργο Αλεξανδρόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Ελευθερία Αδαμοπούλου, Μαρίνα Αγγελοπούλου, Παναγιώτη Μπαντούνα και Γιώργο Γκούσκο για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν tablet και συνδέσεις internet στους μαθητές της Ζαχάρω, ενώ συζήτησαν μαζί τους θέματα όπως το Π.Δ. για τον Κυπαρισσιακό, τη λειτουργία του Παρά Θιν Αλός και τις μεγάλες τουριστικές προοπτικές με την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων των ιαματικών λουτρών Καϊάφα.

Ο Ηλείος βουλευτής συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Λεχαινών κ. Καρκαβίτσα και τη γενική γραμματέα κ. Παπατόλια.

Όλη η επικαιρότητα